STATIONSSTRAAT 133 - 3851 ND ERMELO - 0341- 55 32 86 - INFO@PROEVERIJDEONTMOETING.NL

Ondertekening convenant Stichting de Ontmoeting en ’s Heeren Loo

Ermelo, 8 oktober 2014

Ondertekening convenant Stichting de Ontmoeting en ’s Heeren Loo

In 2004 zijn Stichting de Ontmoeting, onder andere vanuit ondernemers in Ermelo, en 's Heeren Loo gestart met de samenwerking in de Ontmoeting. In al die jaren heeft Proeverij de Ontmoeting een prominente plek gekregen in de Ermelose samenleving. Jong en oud genieten er van het lekkere eten en drinken en cliënten wonend bij ’s Heeren Loo hebben een mooie werkplek. Daarom werd er na een periode van tien jaar een nieuw convenant getekend om de samenwerking tussen Stichting de Ontmoeting en ’s Heeren Loo voor een langere periode vast te leggen.

Maatschappelijke participatie blijft een belangrijk doel van deze samenwerking. Zeker nu mensen met een verstandelijke beperking niet alleen via de zorg maar ook via de gemeentes (WMO) zoeken naar werk en ontwikkeling. Daarom werken Stichting de Ontmoeting en ’s Heeren Loo samen met de gemeentes om de mogelijkheden binnen Proeverij de Ontmoeting zo goed en breed mogelijk in te zetten.

Stichting de Ontmoeting draagt hier onder andere aan bij door de het beheren van de horeca door inzet van het vaste horecapersoneel. Begeleiders van ’s Heeren Loo ondersteunen de cliënten tijdens hun werkzaamheden. Voor sommige cliënten biedt Proeverij de Ontmoeting een kans om vanuit goede ervaringen door te groeien. Voor anderen is het een plek om voor een langere tijd met veel plezier te werken. Ook dit is een belangrijk doel voor de verschillende samenwerkende partijen. De Ontmoeting is er voor iedereen uit de omgeving Ermelo met of zonder beperking die van deze ontwikkelingsmogelijkheid gebruik willen maken.

teamontmoeting

Medewerkers en begeleidend personeel poseren vol trots in Proeverij de Ontmoeting

openingstijden:

Di. 09.30  -  17.30 uur
Wo. 09.30 - 19.30 uur
Do.  09.30 - 19.30 uur
Vr/Za. 09.30 - 20.30 uur